Безплатна регистрация

Публикации

Основните интернет маркетинг тенденции за 2011 г. – първа част.

Много често фирмите от малкия и среден бизнес се интересуват от най-резултатните начини за представянето им в интернет. При тях няма разточителните рекламни бюджети на големите компании и е важно какъв подход да използват, когато рекламират в уеб. Ето и последните тенденции в тази област:
Публикувано на 27.07.2011 към цялата статия

Критерии за оценяване на уебсайтове, подходящи за реклама

За повечето търговски марки, които инвестират в интернет реклама, е ясно, че дисплей рекламата е най-бързо развиващият се компонент на онлайн маркетинга.
Публикувано на 12.07.2011 към цялата статия

Съвет за рекламодатели в сайт за групово пазаруване

...или още един начин да си осигурите постоянен приток на клиенти. Напоследък се появяват все повече сайтове за групово пазаруване, които предлагат още една чудесна възможност да рекламирате в Интернет, при това без да влагате средства предварително.
Публикувано на 28.06.2011 към цялата статия

Защо негативните отзиви могат да имат положително въздействие?

Съществува становище, което гласи, че негативните отзиви влияят отрицателно на дадена марка. Актуална статистика сочи, че между един и три отрицателни отзиви могат да разколебаят 67% от потребителите да закупят определена стока. Но не всички негативни коментари влияят лошо на бизнеса.
Публикувано на 14.06.2011 към цялата статия

Ефективността на интернет сайта – как да достигнем съвършенство?

Как да постигнем максимални резултати от уеб ресурса? Този въпрос с всеки ден става все по-актуален. Наистина уникалните възможности, които световната мрежа предоставя на бизнеса, я направиха арена на сериозна конкурентна борба. Количеството на търговските сайтове расте като лавина и всеки нов сайт като „снежинка“ се губи сред хилядите подобни. На този етап знанието на това как да се отличи ресурса и да се привлекат към него посетители, готови да купуват предлаганите продукти, придобива особено значение. Така възникна новата наука – интернет маркетинг.
Публикувано на 14.06.2011 към цялата статия
1...|4|5|6|7
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация