Безплатна регистрация

Публикации

Друг поглед върху показването на рекламите от Google adwords в партньорски сайтове

Две от основните предимства на PPC(рекламата с плащане на клик) пред другите форми на реклама са прозрачност и контрол. Вие може много точно да видите къде се показва Вашата реклама и да контролирате колко да платите за конкретен резултат. Може да променяте цената на клик така че да постигнете конкретна цена на действие(CPA).
Публикувано на 10.04.2012 към цялата статия

10 съвета за подобряване на целевата страница при платената реклама в Google

При последната промяна на алгоритъма за подреждане на платените препратки в Google, целевата страница също е от решаващо значение. Тя вече се взима участие при изчисляване на т.нар. Quality Score. Той от своя страна определя дали нашата реклама е релевантна на конкретната ключова дума и колко ще трябва да платим при наддаването за конкретната ключова дума или фраза. Добре написаната целева страница подобрява и коефициента на конверсии от посетители към запитвания и продажби.
Публикувано на 10.04.2012 към цялата статия

Балансът при рекламиране с Google Adwords

Управлението на кампания с платени препратки е балансиране по острието на бръснача. От една страна се опитваме да оптимизираме бюджета за реклама и да постигнем максимална възвращаемост. От друга страна се стремим да докараме повече трафик към сайта. Същевременно трябва да се съкрати и времето за управление на самата кампания. Целият процес по писането на текстовете за отделните препратки, подбора на ключовите думи, разпределянето им в отделни кампании и определяне на начина за наддаване е доста трудоемък, особено ако се управлява голяма кампания с множество ключови думи.
Публикувано на 10.04.2012 към цялата статия

Основни грешки при рекламата с платени препратки (PPC)

Често се допускат множество грешки при управлението на реклами PPC(pay per click). Тук сме се постарали да покажем някои от основните пропуски, които се дължат най-вече от самата личност на човека, който управлява кампанията, а не толкова от неговата техническа компетентност.
Публикувано на 10.04.2012 към цялата статия

Как да изберем фирма за управление на кампания в Google adwords?

Всяка фирма иска да е на челни позиции при търсене за определени ключови думи в Google. Много често това трябва да стане бързо и резултатно. Традиционните SEO техники водят до добри резултати най-рано след 5-6 месеца. Единственият вариант за добро класиране, който ни остава през този период е Google adwords.
Публикувано на 10.04.2012 към цялата статия
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация