Безплатна регистрация

Публикации

Как да направим Facebook страницата си по-популярна

За да бъде полезен Фейсбук за бизнеса Ви, е необходимо не само да получавате Like-ове, но и съдържанието на страницата Ви да бъде споделяно в мрежата. Like-овете подобряват само статистиката, но не носят особена полза. Ако публикувате качествено съдържание, хората, станали фенове на страницата Ви, ще искат да го споделят в мрежата, а е твърде вероятно и да станат Ваши клиенти.
Публикувано на 15.05.2012 към цялата статия

Шест съвета за новите Timeline страници на Facebook

Страниците във Facebook от 31-ви март смениха своя облик с наложения от фирмата Timeline. Трябва внимателно да се премине към новите страници, за да няма отлив на фенове.
Публикувано на 15.05.2012 към цялата статия

Пет неща, на които Facebook трябва да обърне внимание – първа част

Настоящата статия е написана от Орли Якуел, която е от израелски произход, и е редактор на Go2web20 – личен блог за Web2.0 технологии. Освен това тя е и съосновател на Go2web20.net – директория за Web2.0 приложения. Ето какво пише тя относно нещата, на които Facebook трябва да обърне внимание:
Публикувано на 15.05.2012 към цялата статия

Пет неща, на които Facebook трябва да обърне внимание – втора част

Настоящата статия е написана от Орли Якуел, която е от израелски произход, и е редактор на Go2web20 – личен блог за Web2.0 технологии. Освен това тя е и съосновател на Go2web20.net – директория за Web2.0 приложения. Ето какво пише тя:
Публикувано на 15.05.2012 към цялата статия
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация