Безплатна регистрация

Публикации

Превод на интернет сайтове на чужди езици – втора част

Сега, когато предприемаческата дейност е немислима без присъствието на организацията на електронния пазар, когато мрежовите средства за реклама на стоки и услуги предлагат леснодостъпен инструментариум, който значително повишава доходността на предприятията, изискванията на световната икономика диктуват необходимостта от анализ от страна на компаниите на възможностите за разширяване на виртуалните представителства извън пределите на националните граници.
Публикувано на 24.01.2011 към цялата статия

Блогове срещу статии

Целта на блоговете е да предадеш съобщението, изразявайки своето лично отношение. Статиите имат информативен и точен характер и детайлите са от значение. От гледна точка на търсачките и двете са важни източници на информация. Но какви са предимствата и недостатъците им.
Публикувано на 09.11.2010 към цялата статия

Продава ли Вашия сайт? - първа част

Факторите, които влияят неблагоприятно на преобразуването на посещения в продажби(конверсия), могат да намалят приходите Ви. В настоящата статия са обсъдени няколко проблема, отнасящи се до уеб конверсията. Кои са тези фактори и как могат те да се променят така, че да заработят във Ваша полза?
Публикувано на 28.06.2011 към цялата статия
1...|5|6|7
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация