Безплатна регистрация

Какво е website.bg?

Website.bg е софтуер, който Ви осигурява лесен и достъпен начин за направа на фирмен уебсайт само за броени часове. Чрез нашите сайтове Вие получавате и мощен инструмент за реклама на бизнеса си и ефективна система за обратна връзка.
Публикувано на 14.07.2010 към цялата статия

Какви възможности има Website.bg?

Website.bg дава възможност за лесно и нитуитивно изграждане на сайт. Софтуерът има основните функционалности характерни за един бизнес сайт - текстови страници, продуктов каталог, галерия, форма за запитване. Има възможност за създаване и на модул с новини или собствен блог в рамките на сайта.
Публикувано на 14.07.2010 към цялата статия

Какви функционалности ще имам в сайта ми?

Това зависи изцяло от Вас. С малко въображение можете да създадете различни по съдържание и структура страници. Функционалностите зависят от ценовия пакет, който сте избрали, и допълнителните елементи, които сте поръчали.
Публикувано на 29.09.2010 към цялата статия

Лесно ли се работи с Website.bg?

Нашият софтуер е създаден с цел да улеснева работата с него дори и за хора без специални познания в тази област. Само за броени часове можете да създадете фирмен уебсайт като използвате подробните инструкции, които са написани в помощните секции на сайта.
Публикувано на 14.07.2010 към цялата статия

Трябва ли да съм дизайнер или програмист, за да ползвам Website.bg?

Софтуерът е конструиран така, че да не са Ви нужни познания в уеб прогрмирането и уеб дизайна. Разбира се ако искате да създадете уникален дизайн или да вградите допълнителен код, можете да се консултирате със специалист или да ползвате нашите допълнителни услуги.
Публикувано на 14.07.2010 към цялата статия
 
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация