Безплатна регистрация

Започва регистрацията в Конкурса Български награди за уеб 2011

Професионалният конкурс се организира за трета поредна година от и ще протече в периода 26 април - 23 юни 2011 г. Конкурсът ще протече в следните етапи:регистрация за участие - 26 април – 31 май, гласуване за финалисти - 1 – 16 юни, защити на финалисти на живо и гласуване за победители - 22 юни, официална церемония по награждаване на победителите - 23 юни.

 

Категориите са разделени в три основни групи: Браншови награди за уеб, Медийни награди за уеб и Професионални награди за уеб.

 

В конкурса могат да участват всички уеб сайтове, уеб приложения, онлайн рекламни кампании и онлайн форми, създадени в България.

 

Всеки проект може да кандидатства в една или няколко от категориите на конкурса, в съответствие с изискванията. Заявки за участие могат да се подават в периода от 26 април до 31 май 2011 г. в сайта на конкурса webawards.bg

 

Проектите ще бъдат оценявани от отделно жури за всяка от групите в конкурса, съставено съответно от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб бранша. Оценяването ще бъде публично и явно, като процесът на избор на победители в категориите ще включва и представяне на финалистите на живо на 22 юни 2011 г.

 

Част от конкурса ще бъде и дискусия, която ще представи добри практики от дейността на БУА и нейни партньрски организации и компании.

 

Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики. Конкурсът ще бъде активно популяризиран сред медии, представители на бизнеса, държавни институции и фирми, свързани с ИКТ сектора. Условията за участие и протичане на конкурса Български награди за уеб 2011 са описани в Регламента на конкурса, публикуван на сайта.

 

Златен спонсор на конкурса е SuperHosting.BG, Сребърен спонсор е Вискомп ЕООД.

  

 Официални медийни партньори на конкурса са Дарик Уеб, Списание .net, IDG.BG, BusinessHow-съветник по предприемачество, Списание SignCafe, NEG.

 

Медийни партньори на конкурса са също Програмата Медия Груп, capital.bg, dnevnik.bg, azcheta.com, blitz.bg, comfort.bg, dir.bg, interactive-share.com, mail.bg, mypr.bg, seenews.com, tvtv.bg, webcafe.bg, proyavi.bg, versia.bg.

Публикувано на 01.06.2011
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация