Безплатна регистрация

Екипът на Website.bg успешно приключи първата поредица от семинари за интернет реклама и маркетинг.

През изминалите месеци част от екипа на Website.bg изнесе семинари на тема "Успешният фирмен уеб сайт и неговото популяризиране" в различни градове в страната - София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив и Стара Загора.

 

Във всеки от градовете участие заявиха водещи фирми от различни браншове, а залите бяха пълни, като в София беше направен и един допълнителен семинар.

 

 

Безплатните семинари, организирани от Website.bg, бяха разделен на три лекции. Първата лекция запознаваше участниците със задачите, които се изправят пред тях при създаването на нов уебсайт:

- какви цели е добре да се поставят преди направата на един уебсайт?

- как да изберете фирма за уебдизайн?

- как да се оптимизира един уебсайт за търсене в Google?

- как най-рационално се управлява платена реклама в Google?

- как да проведете успешна e-mail кампания?

Във втората лекция се демонстрираха основните функции на Website.bg, като пред всички участници в реално време се създаваше напълно работещ уебсайт.

В третата лекция управителят на Website.bg, Иво Кръстев, сподели опит и наблюдения с които отговори на въпроса "Къде е добре да се рекламира в българското интернет пространство и как се измерва ефекта от всяка реклама?".

След всеки един семинар бяха попълвани анкети, благодарение на които мероприятията организирани от Website.bg на есен, ще бъдат на по-добро ниво и ще обхванат по-интересни теми. Ето и няколко коментара от участници в провелите се семинари:

"Още веднъж да благодаря за полезните и много професионални презентации днес; наистина на точното място в точното време за моя отдавна замислен проект, ще разчитам на експертната ви помощ."

***


Бих желала да ви благодаря за предоставената възможност да присъствам на организираният от вас семинар. Изключително доволна съм от предоставената информация и бих препоръчала Website.bg на всеки."


След лятната почивка, семинарите на Website.bg ще започнат отново в края на септември, като тогава ще се проведат в градовете: Благоевград, Хасково, Сливен и Ямбол, последвани от Плевен, Габрово и Русе, а след това отново в Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора, поради големия интерес там и желанието ни да споделим повече опит и знания с участниците.





Публикувано на 28.09.2011
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация