Безплатна регистрация

Започва нова поредица от семинари организирани от Website.bg

Екипът на Website.bg ще изнесе поредица от семинари в различни градове на страната. Темата на семирате е - "Успешният уебсайт и неговото популяризиране в интернет". Ще бъдат обсъдени най-новите тенденции при създаването и управлението на един уебсайт и използването му като инструмент за повече продажби. Нагледно ще се покажат примери за удачна оптимизиция на сайт за търсещите машини и оптимално управление на платени препратки за Googlе. За тези от Вас, които се интересуват, как може да се направи един добре изглеждащ сайт за по-молко от час, ще се направи демонстрация в реално време - направа на сайт с помощта на системата на Website.bg.

 

Какво ще научите?

 

- Какви цели трябва да се поствят преди да се започне с изграждането на един сайт?

- Добри практики при работа с уеб агенции - как да защитите интересите си?

- Как се пишат текстове за уеб?

- Как готовият сайт се оптимизира за търсещите машини?

- Коя реклама в интернет води до резултат - конкретни примери в зависимост от поставените крайни цели и вида на продукта или услугата, която предлагаме.

- Как се проследява обратната връзка от различните ни кампании в интернет и как да реагираме в зависимост от получените резултати?

- Демонстриране на уникалната за България система на website.bg за бърза направа на качествени сайтове на достъпна цена.

- Какво не Ви казват рекламните консултанти за уеб рекламата?

 

Дати на семинарите по градове - есен 2011 г:

 

- 12-ти октомври - Сливен и Ямбол

- 18-ти октомври - София

- 27-ми октомври - Плевен

- 28-ми октомври - Русе

- 9-ти ноември - София

- 16-ти ноември - Бургас

- 17-ти ноември - Варна

 

Очаквайте още дати и за други градове в страната, подробнта програма на семирарите и точното място на провеждане, може да прочетете тук.





Публикувано на 03.11.2015
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация