Безплатна регистрация

Публикации

10 полезни съвети за подобряване типографията на интернет сайта

Тук са представени много полезни базови съвети и препоръки на авторитетни експерти за това, как да направим типографията на нашия сайт по-ефективна и привлекателна. На какво трябва да обърнем внимание, за да изглеждат страниците с текст естетически правилни и логически завършени, а четенето на съдържанието да бъде максимално удобно за посетителите.
Публикувано на 10.09.2010 към цялата статия

Съвети за използването на уеб анимация

С развитието на Интернет разработчиците на уеб сайтове все по-често използват анимация. Без съмнение анимацията по страниците на сайта може да внесе елемент на движение и живост. Това се отнася особено за ресурсите, които съдържат голямо количество текстове и публицистични материали.
Публикувано на 17.01.2011 към цялата статия

Основни принципи за създаването на хармонична композиция в дизайна

Отделните дизайнерски елементи в композицията на даден уебсайт не трябва да се разглеждат сами по себе си. Те се намират в определено взаимодействие един с друг и са подчинени на една обща идея. И за да може всяка композиция да изглежда хармонично и естествено, да не се разпада на съставните си части, според съветите на Fuelyourcreativity.com, е най-добре да се следват базовите принципи на дизайна.
Публикувано на 17.01.2011 към цялата статия

Какво представлява стилът Web 2.0 в дизайна и по кои признаци можем да го познаем?

Съвременният стил Web 2.0 се отнася не само за стила в дизайна, той вече се е превърнал в доста по-широко понятие, което еволюира заедно с развитието на интернет. Сега Web 2.0 е един вид философия, своеобразен поведенчески алгоритъм, който позволява на потребителя по най-оптимален начин да взаимодейства с уеб-ресурса.
Публикувано на 17.01.2011 към цялата статия

Добрият уеб дизайн трябва да носи приходи

Добрият дизайн на сайта вече не е разкош, а необходимост. С всеки ден броят на уеб сайтовете се увеличава все повече и повече. Общото равнище на дизайнерската грамотност постоянно се повишава, а следователно и изискванията към съвременния дизайн са все по-високи и по-високи.
Публикувано на 17.01.2011 към цялата статия
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация