Безплатна регистрация

Публикации

Оптимизация на сайт с тривиално съдържание

Интересно е да работим с нов клиент, който има иновативен продукт, бранд или бизнес. Интересно, но рядко се случва на практика. Повечето бизнеси са тривиални, добре познати и е трудно да се представят като нещо уникално и ново, което да предизвика интереса на посетителите на фирмения сайт.
Публикувано на 18.06.2014 към цялата статия

Как да запазите поне 95% от органичния трафик след редизайн на сайта

Цялостният редизайн на сайта носи определени рискове. В някакъв момент е необходимо да се промени дизайнът на сайта, но когато се направи, съществува опасност от спад в трафика.
Публикувано на 18.06.2014 към цялата статия

Как да направите одит на съдържанието на сайта си

Одит на съдържанието звучи малко плашещо и на хората им се струва, че подобно нещо изисква страшно много време и безкрайни таблици. В много случаи се оказва, че сайтът ви има нужда точно от този процес, за да премине на следващото ниво.
Публикувано на 28.05.2014 към цялата статия

5 SEO техники, които незабавно трябва да спрете да използвате

Google все по-често променя своя алгоритъм. В тази връзка трябва да бъдем все по-внимателни, когато правим SEO оптимизация на сайта си. Някои техники, които доскоро са давали добри резултати, вече носят наказания, докато други, които преди са били пълна загуба на време, сега са станали задължителни.
Публикувано на 28.05.2014 към цялата статия

Как да се използват разширените сегменти в Google Analytics

Представяме ви 10 съвета за сегментиране на посетителите на един сайт с помощта на Google Analytics. Това ще ви помогне да структурирате по-добре обратната връзка за резултатите от вашия сайт.
Публикувано на 23.04.2014 към цялата статия
1...|2|3|4|5|6|...|17
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация