Безплатна регистрация

Публикации

Как да увеличим ефективността на имейлите, които изпращаме

Имейлите са безполезни, ако получателите им не ги отварят и прочитат.
Публикувано на 11.07.2012 към цялата статия

Как да използваме Google Analytics, за да изберем най-доброто време за изпращането на имейл маркетинг

Има ли начин за определянe на точното време за изпращане на дадена имейл кампания? В повечето случаи изборът на деня от седмицата и часа, в който се изпращат имейлите, по-скоро се базира почти изцяло на интуицията на човека, организиращ кампанията, или на резултатите от предишните кампании, отколкото на реална информация.
Публикувано на 18.04.2012 към цялата статия

Как да съставим списък за e-mail маркетинг?

Качествената база данни е основата за провеждане на успешни имейл кампании. Още от самото начало при съставянето на списъците с имейли, трябва да се спазват определени принципи. Това ще ни позволи да постигнем висок процент на доставените писма и висок процент на отваряне на писмата. Ето някои насоки за процеса по съставяне и поддържане на качествена база данни с имейл адреси.
Публикувано на 13.03.2012 към цялата статия

Защо не работи Вашата имейл маркетинг кампания?

Един от основните инструменти за привличането на трафик е имейл маркетинга. Много сайтове и блогове имат списъци с имейл адреси, на които периодично пускат свои бюлетини. При тези кампании често има редица пропуски, водещи до слаби резултати. Кои са най-честите грешки и как можем да ги поправим?
Публикувано на 12.12.2011 към цялата статия

Три лесни стъпки за 30% повече продажби

Нищо не е вечно. Стоките, които продавате се изчерпват, или се сменя сезона, срокът за абонамент на конкретна услуга приключва. Клиентите Ви може и да се сетят да направят навреме своите повторни поръчки или подновяване на абонамент, но може и да се обърнат към Ваш конкурент, или просто да забравят, че е дошло време за нова поръчка. За да бъдете в услуга и на себе си и на клиентите си, най-лесно е просто да им изпратите един напомнящ e-mail в точното време.
Публикувано на 14.06.2011 към цялата статия
1...|3|4|5|6
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация