Безплатна регистрация

Готов сайт за броени часове

Софтуерът позволява скоростно изграждане на фирмения Ви уебсайт. При наличие на необходимите материали като снимки и текст, уебсайтът може да бъде изграден за 2-3 часа.
Публикувано на 14.07.2010 към цялата статия

Най-добрата цена за качествен фирмен уебсайт

Поради многообазието от готови модули и дизайни, които са вградени в софтуера на Website.bg, можем да предложим уникално съотношение цена - качество. Няма друг продукт на пазара, съчетаващ в себе си добри функционалности, дизайн и хостинг на такава достъпна цена.
Публикувано на 12.07.2010 към цялата статия

Плащане на малки периоди

Системата позволява плащане и за по-малки периоди, започващи от три месеца. По този начин фирмата оптимално може да планира своите средства, без да е необходимо да се ангажира с плащане за по-дълъг период. Освен това при смяна на дейност или на акцент в продажбите на дадена продуктова гама може много гъвкаво да се промени цялото съдържание и дизайн на сайта, без да се ангажират външни програмисти.
Публикувано на 30.04.2013 към цялата статия

Многообразие от дизайни

Ако искате периодично да променяте дизайна на сайта си, това означава че Website.bg е правилното решение за Вас. Софтуерът разполага с възможност за избор от над 1000 дизайна, разпределени в различни отраслови категории. Освен това системата е достатъчно гъвкава, за да се интегрират и уникални собствени дизайни от самия клиент.
Публикувано на 14.07.2010 към цялата статия

Самостоятелност

Щом клиентът на Website.bg поиска някаква промяна, може веднага да влезе в служебния си акаунт и да направи необходимата корекция или допълнение. Всичко става веднага и не е необходимо да се вмествате в графика на софтуерните специалисти. Не е нужно също така да плащате за допълнителните доработки при условие че системата Ви позволява да ги извършите сами.
Публикувано на 29.09.2010 към цялата статия
 
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация