Безплатна регистрация

Колко струват услугите на Website.bg?

Конкретната стойност на услугата зависи от избрания ценови план и период от време. Предлагаме и много допълнителни услуги към ценовите пакети, с които може да се направи напълно завършен и авторски уебсайт с професионален и индивидуален уебдизайн.
Публикувано на 30.09.2010 към цялата статия

Как да платя?

След като се уверите в качеството на нашите услуги през 10-дневния пробен период, можете да генерирате проформа фактура през служебния си акаунт. Това става като попълните необходимата информация за издаване на данъчна фактура и изберете конкретния ценови план, период на активация и допълнителните елементи, които ще ползвате.
Публикувано на 28.07.2010 към цялата статия

По банков път

Можете да заплатите за избраната от Вас услуга по банков път, като преведете дължимата сума по сметката на УЕБСАЙТ БГ ЕООД. В платежното нареждане трябва да се попълни името на услугата и/или номерът на поръчката.
Публикувано на 07.06.2011 към цялата статия

Плащане през ePay

Ако сте избрали начин на плащане през ePay, след приключване на поръчката ще бъдете автоматично пренасочени към сайта на ePay. Там е необходимо да въведете Вашето потребителско име и парола, за да извършите плащането.
Публикувано на 30.09.2010 към цялата статия
 
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация