Безплатна регистрация

Започва нова поредица от семинари организирани от Website.bg

Екипът на Website.bg ще изнесе поредица от семинари в различни градове на страната. Темата на семирате е - "Успешният уебсайт и неговото популяризиране в интернет". Ще бъдат обсъдени най-новите тенденции при създаването и управлението на един уебсайт и използването му като инструмент за повече продажби. Нагледно ще се покажат примери за удачна оптимизиция на сайт за търсещите машини и оптимално управление на платени препратки за Googlе. За тези от Вас, които се интересуват, как може да се направи един добре изглеждащ сайт за по-молко от час, ще се направи демонстрация в реално време - направа на сайт с помощта на системата на Website.bg.
Публикувано на 03.11.2015 към цялата статия

Екипът на Website.bg успешно приключи първата поредица от семинари за интернет реклама и маркетинг.

През изминалите месеци част от екипа на Website.bg изнесе семинари на тема "Успешният фирмен уеб сайт и неговото популяризиране" в различни градове в страната - София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив и Стара Загора.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия

Website.bg ще представи три свои проекта на конкурса „Български награди за уеб”.

И тази година ще се проведе престижният конкурс „Български награди за уеб”, организиран от Българската уеб асоциация. Събитието ще се проведе на 23-ти юни в хотел Арена ди Сердика в гр.София. Това е водещият конкурс за уеббранша с най-многобройно представяне на уебдизайнерските студиа.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия

Семинар - успешният фирмен сайт и популяризирането му в интернет

На 14-ти април в гр. Варна и на 15-ти април в гр. Бургас специалисти от екипа на Website.bg ще проведат семинар на тема "Успешният фирмен сайт и популяризирането му в интернет". На семинара ще бъдат представени интересни аспекти по създаването, поддръжката и рекламирането на един фирмен уебсайт.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия

Премиум дизайни

Добавена е нова категория дизайни - "Премиум дизайни". Категорията е достъпна за всички клиенти на план Премиум. Дизайните са поръчани при различни външни подизпълнители и имат различна структура и по-добра визия от стандартните темплейти в другите категории.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия
 
1|2|3
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация