Безплатна регистрация

Вирусен маркетинг

Да помислим за вируса като за върхова маркетингова програма. Когато трябва да изпратите съобщение и разполагате с малко средства, малко време и искате да постигнете максимален резултат, нищо не е по-добро от вируса. Всеки, който се занимава с маркетинг, ще ви каже, че има драматичен сблъсък между мислене и поведение във всеки целеви пазар; всеки успешен вирус прави точно това.
Публикувано на 24.08.2010 към цялата статия

Потребителите не вярват на Facebook

The American Consumer Satisfaction Index, който се грижи за това, да разбере как потребителите реагират на социалните мрежи, е оценил Facebook с толкова малко точки, че анализаторите са го нарекли "бездънно малко".
Публикувано на 24.08.2010 към цялата статия

Британската библиотека ще публикува в интернет 250 старогръцки ръкописи

Служителите в Британската библиотека имат намерение да прехвърлят на цифров носител и да публикуват в интернет над 250 ръкописи на старогръцки език, предаде РИА Новости.
Публикувано на 27.09.2010 към цялата статия

Учени в Япония работят върху създаването на обучаващи се роботи

Японският национален институт за информация и комуникационни технологии работи върху проект за разработката на роботи, способни да се обучават, както и да обучават и други. При това те ще могат да предават знания както на хора, така и на себеподобни роботи, предаде Mobus.com.
Публикувано на 05.10.2010 към цялата статия

Броят на уеб-потребителите доближава два милиарда

Броят на интернет-потребителите по цял свят до края на тази година ще надвиши символичната граница от два милиарда души, се посочва в отчет на Международния съюз на телекомуникациите към ООН, който обединява компании и правителствени организации от над 190 държави.
Публикувано на 22.10.2010 към цялата статия
 
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация