Безплатна регистрация

Семинар за дистрибутори в гр. София

На 24-ти март 2011 г. в гр. София ще се проведе семинар за дистрибутори на Website.bg. На семинара ще бъдат представени възможностите на системата и нейните предимства като средство за бърза и лесна направа на фирмен уебсайт. Ще има и демонстрация на направа на сайт в реално време и ще се отговаря на всякакви въпроси относно системата.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия

На 15-ти септември 2010 г. стартира офицалната версия на Website.bg

След приключване на тестовия период, на 15-ти септември пуснахме официалната версия на Website.bg. Потребителите вече могат реално да ползват софтуера, да избират най-подходящия за тях план и да поръчват допълнителни функционалности към него.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия

Допълнителни варианти за плащане от крайните клиенти

От края на месец януари се въведоха два нови начина за плащане на усугите на Website.bg. Първият вариант е еднократно плащане за ползване на услугата от крайния клент, с голяма отстъпка от 25%. Вторият вариант е разсрочено плащане за срок от една, две или три години.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия

Мобилни версии за клиентски сайтове

Системата на Website.bg вече позволява направата на мобилни версии за клиентски сайтове. Предоставена е възможност за избор на мобилни темплейти, които са оптимизирани за почти всички версии смартфони. В мобилните версии показването на съдържането на сайта е съобразено с формата на различните телефони.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия

Очаквайте на 20-ти юли 2010 г. стартирането на тестовата версия на иновативния проект Website.bg

След почти 10-месечна разработка на нашия екип беше пуснат официално тестовата версия на проекта Website.bg. Това е единственият по рода си проект в България от типа SaaS за лесно и удобно конфигуриране на фирмени уебсайтове. Реалното ползавне на услугата от карайни потребители ще започне на 15.09.2010 г.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация