Безплатна регистрация

Google: Нашият главен конкурент е Microsoft, а не Apple или Facebook

В интервю за "Wall Street Journal" изпълнителният директор на Google Ерик Шмид посочи, че най-опасният конкурент за компанията е Microsoft със своята търсачка Bing. При това той подчерта, че Google не възприема Apple и Facebook като сериозни съперници.
Публикувано на 27.09.2010 към цялата статия

Вирус атакува компютрите в иранска АЕЦ

Компютрите в иранската атомна електроцентрала „Бушер“ са били заразени от вирус, но основната операционна система на централата не е пострадала, съобщи високопоставен ирански източник, цитиран от Би Би Си.
Публикувано на 27.09.2010 към цялата статия

Google спечели дело срещу испански телевизионен канал

Компанията Google постигна отхвърляне на съдебния иск за нарушение на авторски права от страна на принадлежащия й сайт YouTube. Частният испански телевизионен канал Telecinco през юни 2008 г. обвини YouTube в нарушаване на авторски права чрез публикуване на видео клипове и изображения.
Публикувано на 27.09.2010 към цялата статия

Браузърът Google Chrome достигна пореден исторически максимум

Според данните на компанията Net Applications интернет браузърът Google Chrome е достигнал в края на септември нов исторически максимум. Този браузър е заел 7,98% от световния пазар. Едновременно с това делът на Microsoft Internet Explorer е паднал под психологическата граница от 60%. Експертите посочват, че през септември оттокът на потребители на Internet Explorer към другите браузъри, преди всичко Google Chrome и Mozilla Firefox, е станал още по-очевиден.
Публикувано на 05.10.2010 към цялата статия

Google официално пусна в продажба приложението Google TV

Компанията Google официално обяви, че пуска в продажба услугата Google TV и съобщи за сътрудничеството в рамките на този проект с Amazon, Twitter, HBO, CNN и редица други медийни компании.
Публикувано на 05.10.2010 към цялата статия
1|2|3|4|...|5
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация