Безплатна регистрация
  • Успешният фирмен сайт или как да превърнем посетителите в клиенти

Успешният фирмен сайт или как да превърнем посетителите в клиенти

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Имаме удоволствието да Ви поканим на безплатния специализиран семинар:Семинарът е подходящ за управители на фирми и мениджъри маркетинг и реклама.

 

Иво Кръстев

Завършил е специалност Електронна техника и микроелектроника в ТУ София през 1993г.
От 1994 г. до 2003 г. работи в ЕСТ НЕТ АД като последните три години е бил изпълнителен директор на компанията.
От 2004 г. основава и е изпълнителен директор на Енигма Технолоджи АД, компания инвестираща в различни проекти свързани с уеб – comfort.bg, bgstroitel.com, tvtv.bg, idi.bg, nav.bg
От 2005 г.до 2008 г. е хоноруван преподавател в НБУ по „Електронен бизнес”
От 2009 г е избран в управителния съвет на Българската Уеб Асоциация.

Лъчезар Цепов

Като мениджър проекти в Енигма Технолоджи от 2004г. се занимава с всички аспекти от развитието на разнообразни уеб проекти – портални сайтове, специализирани търсачки, социални мрежи, корпоративни сайтове за външни клиенти, системи за управление на връзките с клиенти и др. Хоноруван преподавател в НБУ по „Електронен бизнес”  от 2005 до 2008г. Лектор в редица семинари, свързани с интернет маркетинг и реклама.

 

Интересите му са насочени към цялостното управление на процесите по проектирането и развитието на мащабни уеб проекти, с фокус върху специфичните бизнес модели и тяхното развитие. В Енигма Технолоджи отговаря и за по-мащабните SEO и Google AdWords клиентски кампании.

 

Магистър по европеистика от Университета в Нанси 2 – Франция, като предишният му опит включва управление на европейски проекти и преподавателска дейност в СУ „Св. Климент Охридски”. Сертифициран Google AdWords специалист.


Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация