Безплатна регистрация
  • Успешният фирмен сайт или как да превърнем посетителите в клиенти

Успешният фирмен сайт или как да превърнем посетителите в клиенти

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Имаме удоволствието да Ви поканим на безплатния специализиран семинар:Семинарът е подходящ за управители на фирми и мениджъри маркетинг и реклама.

 

NewBusiness.bg

 

NewBusiness.bg е българска медия за стартиращи предприемачи. В сайта ежедневно се публикуват новини, статии, интервюта и друга полезна информация за стартиращите предприемачи у нас. Екипът на NewBusiness.bg съчетава ентусиазма на млади автори и начинаещи предприемачи с опита на доказали се експерти в развитието на онлайн бизнес. NewBusiness.bg е проект на фирма Ню Бизнес БГ ООД.

 

 

 

PixelMedia.bg

 
PixelMedia.bg е новинарски сайт, посветен на информационните технологии и потребителската електроника. В него ежедневно се публикуват актуални новини и обзорни статии, групирани тематично в 15 различни категории, които покриват целия спектър от цифрови устройства и технологии, а така също и събитията, свързани с тях. Наред с новините и статиите, в PixelMedia.bg има интервюта с интересни личности, изследователи и водещи фигури от бизнеса с техника и технологии. Pixel Media е собственост на Лъкито ООД.

 


Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация