Безплатна регистрация

Публикации

Пет прости стъпки за изграждане на доверие онлайн

Никоя марка не може да оцелее онлайн в наши дни, ако клиентите и нямат вяра в нея. Факт. Ако не ви вярват, никога няма да си купят от Вас и следователно ще се провалите. Толкова е просто. Това важи най-вече за марки, които продават продукти и услуги, които могат да бъдат сметнати за скъпи и луксозни. Почивките са пример за това, те са голяма покупка за повечето от нас не само защото са скъпи, но и защото всяка година внимателно избираме тази покупка.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия

11 начина за измерване на резултатите от участието в социалните медии

Чували сме, че "информацията е злато" и може и да е така, но като всяко злато, тя трябва да бъде обработена, за да се увеличи нейната реална стойност.
Публикувано на 24.08.2011 към цялата статия

SEO и PR в интернет

През последните години рекламодателите в интернет започнаха да признават високото класиране в търсачките като начин за популяризиране на продуктите, които предлагат.
Публикувано на 29.03.2011 към цялата статия

SEO конференция 2010 SEO оптимизация на сайт за търсачки от SEOM услуги e-mail маркетинг

Имейл маркетингът е форма на директен маркетинг с клиенти, потребители, бизнес партньори. Той е таргетиран, персонализиран, интерактивен, проследим и много по-евтин.
Публикувано на 08.02.2011 към цялата статия

Неетични методи за реклама и PR в интернет – първа част

Работейки в интернет, ние ежедневно се сблъскваме с подобна реклама (получавайки спам, натъквайки се на изплуващи прозорци и т.н.). Голям брой популярни ресурси вече са се сблъсквали с проблема, наречен тайпоскуотинг. Ние препоръчваме на читателите по възможност никога да не използват подобни неетични методи.
Публикувано на 08.02.2011 към цялата статия
 
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация