Безплатна регистрация

Публикации

6 принципа от психологията, които оказват влияние върху анализите и вземането на решения

Успехът на всички анализи на дейността на един бизнес е свързан не само с цифрите, технологиите и протичащите процеси, а с това дали има диалог между анализаторите и маркетолозите.
Публикувано на 21.10.2013 към цялата статия

Има ли зависимост между големите картинки и конверсиите?

Достатъчно големи ли са картинките на целевата ви страница или страницата на вашия продукт, за да постигнат възможно най-много конверсии?
Публикувано на 26.03.2013 към цялата статия

25 страхотни комбинации за операторите за търсене на Google

Понякога SEO оптимизаторите на сайтове се прекалено обсебени от новите инструменти и софтуери за SEO оптимизация, че забравят по-простите и класически инструменти. Един от тези инструменти са операторите за търсене в Google. Това се такива ключови думи, които в комбинация с други ключови думи, въведени в полето за търсене в Google, дават специфични резултати. Примери за такива оператори са: site:, site/:, inurl: intitle: Операторите могат да се комбинират в така наречените съставни оператори.
Публикувано на 12.02.2013 към цялата статия

5 урока за правене на онлайн бизнес от Dropbox

Още от създаването си, Dropbox e една от най-популярните технологични компании. Основане е през 2006 г. и решава един зараждащ се тогава проблем - съхраняване на разнообразни файлове и достъпа до тях през различни устройства и от различни места. От Dropbox могат да се заимстват интересни бизнес похвати. Нека разгледаме някои от тях.
Публикувано на 17.01.2012 към цялата статия

Пет насоки при изграждане на фирмена култура. Уроци от Силициевата долина.

Много неща зависят от "фирмената култура" и много компании се стремят да разработят такава култура, която осигурява успеха не само на техния бизнес, но и на работещите в тях.
Публикувано на 14.12.2011 към цялата статия
 
1|2|3
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация