Безплатна регистрация

Публикации

Какво научих от Стив Джобс?

В тази статия ще ви представим наблюденията на Гай Кавазаки. Той е известен бизнес гуру и е работил за компанията Apple. Ето основните уроци, които той е научил лично от Стив Джобс.
Публикувано на 26.10.2011 към цялата статия

Шест проблема, свързани със социалното търсене

Със скорошния си update Panda Google все още има проблем с 'отделянето на житото от плявата'. Истината е, че няма алгоритъм, който наистина да установи какво прави една част от съдържанието по-добра от друга. Качеството се определя от човека, а не математически. Така че Google използва социални сигнали от три части, както и своя социален продукт Google +1, за да се получи усещане за това, което хората харесват. Социалните сигнали не се отразяват на качеството, а само на популярността.Те могат да включват фактори, които да повлияят негативно върху резултатите от търсенето.
Публикувано на 03.05.2011 към цялата статия

Рецесия и при интернет рекламата

Приходите на Google за първото тримесечие на 2009 г. са по-ниски в сравнение с приходите от последното тримесечие на 2008 г. Това се случва за първи път според Businessweek. Въпреки това благодарение на намалените си разходи, печалбата на компанията се увеличава.
Публикувано на 03.05.2011 към цялата статия

История на развитието на интернет търсачките

Първоначално, когато интернет едва започваше развитието си, обемът на достъпната информация бе сравнително неголям, а и потребителите бяха ограничен кръг от хора. В началните стадии това бяха служители в различни изследователски лаборатории и университети.
Публикувано на 03.05.2011 към цялата статия

20 основни тенденции в уеб дизайна през 2010 г. - първа част

Авторитетните световни блогове продължават да ни радват с интересни размишления относно по-нататъшното развитие на уеб дизайна. Популярният сайт Webdesigner Depot определя 20-те основни тенденции в уеб дизайна, които ярко се открояват през 2010 г. Тук са представени някои добре известни тенденции, както и някои, които тепърва набират сила и популярност.
Публикувано на 03.05.2011 към цялата статия
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация