Безплатна регистрация

Какви функционалности ще имам в сайта ми?

Това зависи изцяло от Вас. С малко въображение можете да създадете различни по съдържание и структура страници. Функционалностите зависят от ценовия пакет, който сте избрали, и допълнителните елементи, които сте поръчали.

 

Вашият сайт ще има всичко необходимо, за да е успешен бизнеса Ви в интернет пространството. Ще можете да въвеждате информация за дейността, която извършвате, да публикувате снимков материал, продуктов каталог, видео материали, да провеждате e-mail кампании.

В галериите се поставят снимки, представящи Вашата дейност, или такива на предишни и бъдещи фирмени проекти. Всички галерии се подреждат по тематика в категории за по-голямо удобство на посетителите на сайта.

Разполагате и с продуктов каталог, така че, ако продавате стоки или услуги, този каталог би Ви помогнал като публикувате снимки на продуктите, цени и характеристики на всички стоки и услуги, които предлагате.

Формата за контакти е неразделна част от всеки уебсайт. Тази страница спомага за по-лесната комуникация с потребителите.

Всичко това можете да разгледате в раздела с Функционалности.

Публикувано на 29.09.2010
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация